Teremtsen tökéletes klímát ügyfeleinek – Tartsa frissen a termékeket

Fejlessze vállalkozását és fogadja ügyfeleit komfortos környezetben, miközben energiaszabályozó eszközeinkkel a költségeit is ellenőrzés alatt tarthatja.

A komfortos környezetben az ügyfelek tovább maradnak és többet vásárolnak.
Az élelmiszer termékek ugyanolyan fontosak, mint az ügyfelek. Az energiahatékony hűtési megoldásokat és a pontos klímaszabályozást arra tervezték, hogy az élelmiszerek és az ügyfelek számára egyaránt komfortos környezetet biztosíthassunk.

  • LÉGFÜGGÖNY: Csökkentse a hőveszteséget a bejárati ajtón keresztül és stabilizálja a beltéri klímát úgy, hogy kombinálja a Daikin légkondicionáló rendszert egy egyszerűen telepíthető energiahatékony Biddle légfüggönnyel.
    Fogadja a vendégeket nyitott ajtókkal és korlátozza a hőveszteséget a Biddle légfüggönyökkel. A légfüggönyeink a belső hőmérséklet-ingadozások kiküszöbölésével segítenek fenntartani a stabil klímát, miközben jelentősen lecsökkentik az energiaköltségeket a standard elektromos modellekhez képest:

  • LÉGKEZELŐK, SZELLŐZTETŐ RENDSZEREK: A kis hővisszanyerős rendszerektől a nagyméretű légkezelési egységekig a Daikin számos szellőztetési megoldást kínál a friss, egészséges és komfortos környezet biztosításához. Kompatibilis az összes Daikin megoldással a légkondicionáló rendszeren belül.