„Nagyon köszönjük a részletes termékismertetést, a készséges segí­tséget a klímavásárlásban. A szerelő szakemberek munkájával teljes mértékben elégedettek voltunk. Munkájuk során nagy körültekintéssel, szépen, tisztán dolgoztak, emellett nagyszerű gondolkodású, kedves embereknek ismertük meg őket. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a céggel és munkájuk szakszerűségével, megbí­zhatóságával.”
Csicsely Ildikó, Vass Sándor
(2014, július)

Elkészült az Üllési Önkormányzati Konyha korszerűsítése

A projektben szereplő légtechnikai berendezés beszerzését, beszerelését és üzembe helyezését az Alfa-Klíma Kft. végezte.

Részlet az Üllési Körkép című közéleti tájékoztató lapból:

Üllés Nagyközségi Önkormányzat a DAOP-4.1.3/A-11-2012-0047 számú „Az üllési szociális étkeztetési ellátás minőségi színvonalának emelése a helyi szolgáltatási körülmények javítása érdekében” elnevezésű pályázaton 49.970.129 Ft összegű támogatást nyert az Üllési Önkormányzati Konyha korszerűsítésére. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Üllés Nagyközségi Önkormányzat az Üllés Önkormányzati Konyha (Üllés, Fogarasi utca 5. szám) intézmény fenntartásával valósítja meg a szociálisan rászorultak, a közoktatásban résztvevők étkeztetését, valamint a felnőtt étkeztetést vendégétkeztetéssel. A konyha műszaki, technológiai szempontból évek óta felújításra várt. A projektnek köszönhetően a konyha épületének korszerűsítésére és konyhatechnológiai fejlesztésére nyílt lehetőség. A Konyha épülete külső hőszigetelést és nemesvakolatot kapott, a régi ablakok helyett új, jól záródó ablakok kerültek beépítésre. Az épület külső és belső akadálymentesítése megtörtént, valamint az áru átvételére fülke került kialakításra. Az épületen belül új vizesblokkok kialakítása is sor került, valamint fűtés korszerűsítés a korábbi rossz hatékonyságú gázkonvektorokat lapradiátoros központi fűtésre cseréltük. Jelentős korszerűsítést jelent a konyhai szellőzés kialakítása légtechnikai rendszer kiépítésével, amely a használt párás meleg levegőt elszívja helyébe friss oxigéndús levegőt fúj be. A légcserélést egy hővisszanyerővel ellátott 11.000 m3/h teljesítményű kompakt légkezelő berendezés biztosítja.
Beszerzésre került egy gőzpároló sütő berendezés, amely segíti az egészséges táplálkozásnak megfelelő, zsiradék nélküli sütés-főzés bevezetését, emellett biztosítja, hogy az ételek még ízletesebbek legyenek, valamint megőrzi azok vitamintartalmát.
A beruházás célja a településen biztosított szolgáltatás magasabb színvonalon történő megvalósítása, ezáltal a lakossági elégedettség növelése, a konyhai alkalmazottak munkakörülményeinek javítása, egyúttal minden a Konyhán étkező gyermek és felnőtt komfortérzetének javítása a még jobb szolgáltatás érdekében.

Nagy Attila Gyula
polgármester

„A 600 adagos önkormányzati konyha szellőzés-technikai és fűtés korszerűsítését az Alfa-Klíma Kft. szakemberei végezték el magas színvonalon, pontos munkavégzéssel, igényes kivitelezéssel, a határidőt betartva. A konyhánk az új légtechnikai berendezésekkel kiválóan működik.
Köszönjük az Alfa-Klíma Kft. precíz munkavégzését és szakmai tanácsait, amit a kivitelezés során nyújtottak.”

Nagy Attila Gyula
Üllés Nagyközségi Önkormányzat polgármestere
Üllés, 2014. Március 11.

Algyő Park Kft. klíma szerelés referencia
„Az Alfa-Klíma Kft. és az Algyő Park Kft. között közel 10 éves kapcsolat van. Az elmúlt időszak alatt az Algyő Park Kft. beruházásaiban a klimatizálással kapcsolatos kivitelezési munkát, illetve a régebbi épületeiben lévő klímák karbantartását cégünk megelégedésével végzik. Ebből fakadóan amíg a minőségi munka a meghatározó az Alfa-Klíma Kft-nél, az Algyő Park Kft. számít az Alfa-Klíma Kft. szolgáltatásaira.”

Ormay Tamás
Algyő Park Kft.
Algyő, 2014. februrár 6.

„Nagyon köszönjük a gyors és precíz kivitelezést. Mind a szerelési munkával, mind a berendezéssel maximálisan elégedettek vagyunk. Az egész csapatot jó szívvel ajánlom a jövőbeli vásárlóknak.”

Kókai Péter
(2013 augusztus)